Overzicht van strand en frisse wind

Kom in balans, en haal het beste uit jezelf!

TotalBalance

Zoek je balans in je leven, maar voel je je moe, machteloos of gestresst, loop je vast in je werk of weet je niet waar je moet beginnen? Verlang jij naar verandering en een nieuw perspectief? Of wil je geïnspireerd raken en nieuwe, betere keuzes maken, die echt leiden naar resultaat? 


Investeer dan in jezelf en kies voor het TotalBalance programma die je inzichten zal geven voor een verandering in je leven.


Het TotalBalance programma is een individueel, levens veranderend traject met een doelgerichte en praktische aanpak waarin we kijken naar het verleden, heden en de toekomst. Het programma daagt je uit om diep naar binnen te kijken. Stap voor stap ontdek je wat bij jou past, en hoe je het beste uit jezelf kan halen om tot jouw bestemming te komen.

man terugkijkend naar gebeurtenissen in jeugd

Stap 1: verleden

Hierin kijken we op een creatieve manier hoe je de persoon bent geworden die je nu bent. Waar kom je vandaan en wat heeft je gevormd tot de persoon die je nu bent? Zijn er nog gebeurtenissen die van invloed zijn op je leven nu, die je nog een plek moet geven?


Stap 2: heden

Tijdens deze stap leer je jezelf beter kennen. Wie ben je nu? Wat geeft je energie en wat kost je energie? Wat zijn je sterke punten en je valkuilen? Wat motiveert jou en past het beste bij je, zodat je betere keuzes kunt maken?

man kijkend naar heden bewust van zijn identiteit
man kijkend naar de toekomst in vrijheid

Stap 3: toekomst

In deze stap ga je leren om goede doelen te stellen. Wie wordt jij? Wat is je ideale leven, waar droom je van en wat heb je nodig om dit te realiseren? Hier gaan we achter komen doormiddel van vijf thema’s; Geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben.


Hoe werkt het?

De TotalBalance methode van Carianne Ros is gebaseerd op christelijke normen en waarden en is een mix van therapie en coaching op basis van pastoraat. Het is voor iedereen die aan zichzelf wil werken of zichzelf een traject gunt die mooie inzichten geeft waar je je leven lang profijt van hebt.


Door middel van een serie van coaching gesprekken en een werkboek waar je zelf mee aan de slag kan, gaan we op zoek naar balans van het gehele mens zijn in geest, ziel en lichaam in zowel privé- als in werksituaties. Ik geef je de handvatten en tools die je nodig hebt om daadwerkelijk verder te komen en jouw vragen en thema’s staan hierin centraal. In overleg bepalen we het tempo van het traject.


Kom erachter waar jij precies tegen aanloopt en wat je nodig hebt om hier verandering in aan te brengen.


Wil je, geheel vrijblijvend, meer weten over de inhoud van dit programma, en kijken wat het voor jou kan betekenen?

TotalBalance
Deel traject


  • Gratis kennismakingsgesprek.
  • 8 coaching gesprekken (1 uur).
  • Gratis werkboek.

TotalBalance
Volledig traject


  • Gratis kennismakingsgesprek.
  • 16 coaching gesprekken (1 uur).
  • Gratis werkboek.
  • Extra consult na 3 maanden.

Even kennismaken met TotalBalance?

Doe de GRATIS TotalBalance test, en kom erachter in hoeverre je coaching zou kunnen gebruiken om je leven écht goed op orde te krijgen.