Veel gestelde vragen

Investering

Gun jezelf een traject van bewustwording! Een traject waarbij jij inzicht krijgt in jezelf en op jouw unieke levenspad de volgende stappen kunt zetten. Jij bent het waard. Laat financiën nooit een blokkade zijn voor een verandering in je leven. Vraag naar de mogelijkheden.

  • De kosten van investering bepalen we samen.
  • Gesprekken vinden bij mij thuis plaats.
  • In overleg bepalen we het tempo en de frequentie van de sessies.


Vergoedingen

  • Via je zorgverzekeraar: Een coach valt niet onder de primaire ziektekosten. Check bij jouw verzekeraar wat de mogelijkheden zijn. Soms wordt wel een deel vergoed als het in plaats van coaching ‘counseling wordt genoemde of ‘alternatieve behandeling’.
  • Via je werkgever: Vaak heeft een werkgever een budget voor de ontwikkeling en persoonlijke groei van het personeel. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.
  • Via jouw kerk: Sommige kerken of gemeenten hebben een budget voor pastorale coaching, informeer naar de mogelijkheden in jouw kerk of gemeente.

Waarom kan jij me helpen?

Ik kan je niet helpen, dat kun je alleen zelf. Ik kan je de stappen laten zien die je moet zetten en je hierin met een luisterend oor en liefde begeleiden. Jij zult verantwoordelijkheid moeten nemen voor je leven, de keuzes die je hebt gemaakt en de keuzes die je nog gaat maken.

Ik vind coaching best duur.

Dat begrijp ik, het is ook best kostbaar, maar dat is jouw leven ook. Wat zou het waard zijn als je zou ontdekken wat jouw leven je nog meer kan bieden? 

Ik heb het geld niet.

Kijk hierboven nog even naar de tips voor vergoedingen, misschien kun je een gedeelte vergoed krijgen. 

Ik heb het nu te druk.

Ik denk dat veel mensen dit herkennen, het leven is ook druk. Misschien is dit niet het juiste moment, neem je tijd, je voelt vanzelf wanneer je klaar bent om contact op te nemen. En misschien is dit wel het juiste moment, vraag jezelf dan af; als ik het nu niet doe, wanneer dan wel? 

Ik vind het spannend.

Snap ik, het is ook best spannend om op weg te gaan naar iets nieuws en de eerste stap naar geluk te zetten. Te gaan ontdekken wie je bent, waar jij uniek in bent. Weet dat een kennismakingsgesprek altijd gratis is, misschien maakt dat het makkelijk om het gewoon te gaan proberen. 

De Internationale Ethische Code.

Als coach committeer ik mij aan de Ethische Code van Total Balance. Dat betekent dat er heldere richtlijnen en gedragsregels zijn vastgelegd wat de do's en don'ts zijn tijdens de coaching. Zowel de coach als de coachee weten waar ze mee bezig zijn en dat de veiligheid serieus genomen wordt. Het document kunt u hier vinden en/of op de website van Total Balance.

TotalBalance Test

Doe de GRATIS Total Balance test, en kom erachter in hoeverre je coaching zou kunnen gebruiken om je leven écht goed op orde te krijgen.