Recensies

"Als je op zoek bent naar iemand die goed kan luisteren, ├ęcht de tijd neemt om je te begrijpen en verder te helpen en een tijdje met je meeloopt in een periode dat je dat goed kunt gebruiken, dan zou ik je aanraden om contact op te nemen met Jan. Naast het feit dat hij al vanaf het eerste gesprek respectvol is en je tegelijk voorzichtig een spiegel voorhoudt, vind ik het ook super dat hij de mogelijkheid biedt voor coaching in de natuur. Kortom, echt een aanrader!"
 (E.)

"Ik ben heel dankbaar voor de inzichten die ik gekregen heb. Ik kan zelf weer verder." 
(Henry)

"Het delen en bespreken van dingen die in mijn hoofd omgaan en die (mogelijk) pijnlijk zijn, helpt me om er op een gezonde manier mee om te gaan. En door de gesprekken heb ik echt veel mogen leren. Mocht je ooit de behoefte hebben aan een goed gesprek met iemand die vol liefde en zonder oordeel naar je luistert en je ook een stapje verder kan helpen als je dat wilt, dan kan ik je Jan echt aanraden."
(E.)

"Je bent in staat om een kwetsbaar thema met respect en toch luchtig te bespreken. Je hebt met recht mijn vertrouwen verdiend, ook vandaag weer."

(E.)

"Warm, betrokken, respectvol en empathisch, zo heb ik je tijdens het korte contact wat we hadden ervaren. Mocht het nodig zijn dan zou ik zo weer aan de bel trekken, en dat zegt eigenlijk genoeg."
(AdA)