Even voorstellen

Ik ben Jan Meeusen, geboren op 10-10-1957. Ik ben getrouwd met Astrid en samen hebben we twee kinderen en twee kleinkinderen. 


Mijn ouders hebben hun hele leven op een binnenvaartschip gevaren evenals mijn twee oudere broers. In mijn kinder- en tienerjaren heb ik op een schippersinternaat gezeten om naar school te gaan. 


Ik hou van samen zijn en het hebben van goede opbouwende gesprekken bij een gezellige maaltijd. Ik kan opgaan in een goed boek en buiten ben ik vaak aan het wandelen. Je kunt mijn karakter overwegend Stabiel (DISC) noemen. Mijn karakterkenmerken zijn dat ik enthousiast, geduldig en rustig ben. Ik houd ervan om te luisteren, zaken van verschillende kanten te bekijken en anderen van dienst te zijn.

portret van lifecoach jan meeusen coaching

Kennis en ervaring

Misschien heb je hier al even rondgekeken, jezelf herkend in een aantal punten en heb je het verlangen naar verandering. En je bent niet de enige. 

Ook ik kwam op een punt waarin ik besloot het anders aan te willen pakken. Net als zovelen heb ik kleine en grote teleurstellingen die op mijn pad kwamen en maakte ik soms verkeerde keuzes. In mijn werk zorgde ik beter voor een ander dan voor mijzelf en mijn gezin. Ik had moeite met grenzen stellen en wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen. Ik werd moe van 'te veel moeten' en het pleasen van anderen. 

Uit eigen ervaring kan ik met je meedenken en je helpen om de grip op je leven weer terug te krijgen. Om weer in balans te komen en bepaalde situaties te accepteren en los te laten. Om te gaan leven vanuit je hart, naar datgene wat je ten diepste wil, op weg naar waardevol leven. En dat voelt heerlijk en vrij!


Vanuit het verlangen naar verandering ben ik verschillende trainingen gaan volgen die de passie om anderen te helpen alleen maar heeft vergroot. Het is mijn missie om jou weer hoop en inzicht te geven, dat je voelt dat je van waarde bent en een doel hebt om voor te leven. Dit geeft jou de energie en kracht om weer te gaan waar jij voor staat.

Op mijn weg naar volwassenheid leerde ik de liefde van God in mijn leven kennen en dat is alleen maar meer geworden door de jaren heen. Het is die liefde van God die mij dringt om anderen te motiveren. Het is mijn passie om anderen te helpen om weer eigenwaarde en hoop voor de toekomst te krijgen. Durf ook die uitdaging aan te gaan.


Ik ben een christelijke coach, en ik geloof dat God van alle mensen houdt. Ook als je niets met geloven hebt kun je bij mij terecht. Misschien is het geloof of de kerk een worsteling voor jou. Wees welkom!

Wil je meer weten of gewoon even kennismaken? Neem dan contact met me op.

jan meeusen op zijn unieke levenspad met gevulde rugzak

Opleidingen & trainingen


Coach Opleiding - Total Balance

Coaching en trainingsopleiding met o.a. thema's zoals geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben.


Rationele Emotieve Therapie
Cognitieve gedragstherapie waarbij zowel gevoel als verstand een belangrijke rol spelen.

NLP Practitioner - Mind Academy

Opleiding met diverse methodieken voor meer bewustwording in denkpatronen, gevoel, gedrag en communicatie.

NLP Groeigroep - Mind Academy
Verdiepingstraject en praktische uitvoering van NLP methodieken.


Opleiding Familieopstelling - UNLP
Trainersopleiding om onderliggende dynamieken van een probleem binnen een systeem (werk of privé) zichtbaar te maken.

IFnT INSIGHT
Advanced module "Hechting, innerlijk kind, trauma en herstel.

DISC en Drijfveren gecertificeerd
Training om gedragsstijlen en motivatie te meten en analyseren.